Samsung Xpress SL-C48x kleurenlaser MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

De volgende procedure laat zien hoe u papierstoringen van het originele document verhelpt.

Storing van origineel aan voorzijde van scanner

opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, openen
  2. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, sluiten

Storing van origineel in de scanner

opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, openen
  2. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, sluiten
  4. Open de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer, openen
  5. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de onderkant van de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  6. Sluit de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer, sluiten

Storing van origineel in uitvoergebied van scanner

opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Verwijder resterende originelen uit de documentinvoer.
  2. Open de stapelaar door deze op te tillen.
    Afbeelding : De stapelaar openen
  3. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Verwijder het papier
  4. Sluit de stapelaar.
    Afbeelding : De stapelaar sluiten