• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-C48x kleurenlaser MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

De volgende procedure laat zien hoe u papierstoringen van het originele document verhelpt.
Storing van origineel aan voorzijde van scanner
  opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, openen
  2. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, sluiten
Storing van origineel in de scanner
  opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, openen
  2. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Klep van de documentinvoer, sluiten
  4. Open de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer, openen
  5. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de onderkant van de documentinvoer.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  6. Sluit de documentinvoer.
    Afbeelding : Documentinvoer, sluiten
Storing van origineel in uitvoergebied van scanner
  opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
  1. Verwijder resterende originelen uit de documentinvoer.
  2. Open de stapelaar door deze op te tillen.
    Afbeelding : De stapelaar openen
  3. Verwijder het vastgelopen origineel voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Verwijder het papier
  4. Sluit de stapelaar.
    Afbeelding : De stapelaar sluiten