Samsung CLP-36x-kleurenlaserprinter - Papier in de lade plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.
  let op:
  • Het gebruik van afdrukmateriaal dat niet voldoet aan deze specificaties, kan problemen veroorzaken of leiden tot reparaties. Dergelijke reparaties vallen niet onder de garantie- of serviceovereenkomsten.
  • Gebruik bij deze printer geen afdrukmateriaal voor inkjetprinters. Dit kan schade aan de printer veroorzaken.
  • Het gebruik van brandbaar afdrukmateriaal kan brand veroorzaken.
  • Gebruik alleen geschikt afdrukmateriaal.
  waarschuwing:
Het gebruik van brandbaar afdrukmateriaal of achtergebleven materiaal in de printer kan leiden tot oververhitting van het apparaat en in zeldzame gevallen brand veroorzaken.
Papier in de lade plaatsen
  1. Trek de papierlade naar buiten.
    Afbeelding : Papierlade, verwijderen
  2. Open de papierklep.
    Afbeelding : Papierklep, openen
  3. Druk op de geleidervergrendeling om deze te ontgrendelen, en trek de lade handmatig naar buiten. Pas daarna de papierbreedtegeleider en papierlengtegeleider aan.
    Afbeelding : Geleidervergrendeling, ontgrendelen
  4. Buig of waaier de rand van de stapel papier uit voordat u de originelen plaatst, om de pagina's van elkaar te scheiden.
    Afbeelding : Het papier buigen of uitwaaieren
  5. Plaats het papier met de te bedrukken zijde naar boven gericht.
    Afbeelding : Papier, plaatsen
    Voor papier kleiner dan Letter-formaat, drukt u op de geleidervergrendeling in de lade om deze te ontgrendelen en duwt u de lade met de hand. Pas daarna de papierbreedtegeleider en papierlengtegeleider aan.
    Afbeelding : Klein papierformaat, ontgrendelen
    Afbeelding : Klein papierformaat, geleiders aanpassen
    Voor papier langer dan Legal-formaat, drukt u op de geleidervergrendeling in de lade om deze te ontgrendelen en trekt u de lade met de hand uit. Pas daarna de papierbreedtegeleider en papierlengtegeleider aan.
    Afbeelding : Lang papierformaat, ontgrendelen
    Afbeelding : Lang papierformaat, geleiders aanpassen
      opmerking:
    • Duw de breedtegeleider niet te ver door anders buigt het papier.
    • Gebruik geen papier waarvan de voorste rand is omgekruld. Dit kan een papierstoring veroorzaken of het papier verkreukelen.
    • Als u de papierbreedtegeleider niet aanpast, kunnen er papierstoringen optreden.
      Afbeelding : Geleider aanpassen
  6. Knijp de papierbreedtegeleider samen en schuif deze naar de rand van de stapel papier zonder dat het papier gaat buigen.
    Afbeelding : De lengte- en breedtegeleiders aanpassen
  7. Sluit de papierklep.
    Afbeelding : Papierklep, sluiten
  8. Plaats de papierlade.
    Afbeelding : Papierlade, plaatsen
  9. Als gebruikers een document afdrukken, moeten zij de papiersoort en het papierformaat voor de multifunctionele lade instellen. Zie Het papierformaat en de papiersoort instellen.
      opmerking:
    De instellingen uit het printerstuurprogramma negeren de instellingen op het bedieningspaneel.
    1. Als u vanuit een toepassing wilt afdrukken, opent u de toepassing en start u het afdrukmenu.
    2. Open Printing Preferences (Afdrukvoorkeuren).
    3. Druk op het tabblad Paper (Papier) in Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken) en selecteer een geschikt papiersoort. Een voorbeeld: als gebruikers willen afdrukken op een etiket, stelt u het papiersoort in op Label (Etiket).
    4. Selecteer Auto Select (Automatisch selecteren) (of Manual Feeder (Handmatige invoer)) als papierbron, en druk op OK.
    5. Start met afdrukken vanuit de toepassing.