Samsung SCX-6122, SCX-6322 MFP-laserprinter - Originelen plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u originele documenten plaatst.
Gebruikers kunnen de scannerglasplaat of automatische documentinvoer gebruiken om een origineel te plaatsen en dit te kopiëren, scannen of faxen.
Op de scannerglasplaat
Zorg ervoor dat er geen originelen in de automatische documentinvoer zijn geplaatst. Als er een origineel wordt gedetecteerd in de automatische documentinvoer, krijgt dit papier een hogere prioriteit dan het origineel op de scannerglasplaat. Voor de beste scankwaliteit, met name bij afbeeldingen in kleur of in grijstinten, gebruikt u de scannerglasplaat.
  1. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : Scannerklep, openen
  2. Leg het origineel met de te bedrukken zijde naar beneden op de scannerglasplaat. Lijn het papier uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Origineel plaatsen
  3. Sluit de klep van de scanner.
      opmerking:
    • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
    • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
    • Als gebruikers een pagina van een boek of tijdschrift kopiëren, tillen zij de scannerklep op tot de scharnieren niet verder kunnen en sluiten zij vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
In de automatische documentinvoer
Met de automatische documentinvoer kunnen gebruikers tot 40 vel papier plaatsen (75 g/m2) voor een taak, (alleen SCX-6122FN).
  opmerking:
Als u de SCX-6322DN gebruikt, kunt u tot 50 vel papier (75 g/m2) plaatsen voor een taak.
Wanneer u de automatische documentinvoer gebruikt:
  • Plaats geen papier dat kleiner is dan 142 x 148 mm of groter is dan 216 x 356 mm. Zorg er bij de SCX-6122FN voor dat gebruikers geen papier plaatsen dat kleiner is dan 172 x 148 mm.
  • De volgende papiersoorten mogen niet worden gebruikt:
    • carbonpapier of papier met een achterkant van carbon
    • gecoat papier
    • overtrekpapier of dun papier
    • papier met kreukels of scherpe vouwen
    • gekruld of opgerold papier
    • gescheurd papier
  • Verwijder alle nietjes of paperclips voordat u het papier plaatst.
  • Zorg ervoor dat alle lijm, inkt of correctievloeistof op het papier helemaal droog is voordat u het plaatst.
  • Plaats geen originelen met verschillende formaten of gewichten.
  • Plaats geen brochures, pamfletten, transparanten of documenten met ongebruikelijke eigenschappen.
Een origineel in de automatische documentinvoer plaatsen:
  1. Plaats het origineel met de te bedrukken zijde naar boven in de automatische documentinvoer. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met de papiermarkering in de invoerlade.
    Afbeelding : Origineel plaatsen
  2. Stel de papiergeleiders in op de breedte van het papier.
    Afbeelding : Breedtegeleiders, aanpassen
      opmerking:
    Stof op de automatische documentinvoer kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.