Samsung SCX-6122, SCX-6322 Laser MFP - De roleenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt. Wanneer de levensduur van de belichtingseenheid ten einde is, wordt het venster van het Smart Panel-programma op de computer weergegeven, met de melding dat de belichtingseenheid moet worden vervangen. Doet u dit niet, dan stopt de printer met afdrukken.
De nuttige levensduur van de rolcartridge is ongeveer 20.000 kopieën. Op het LCD-scherm wordt Drum Warning (Rolwaarschuwing) weergegeven wanneer u de rol bijna het einde van zijn levensduur heeft bereikt. Er kunnen nog ongeveer 20.000 kopieën worden gemaakt, maar het is verstandig om een vervangende rolcartridge voorradig te hebben.
  • Replace Drum (Vervang rol) wordt op het scherm weergegeven.
  • De status-led knippert rood.

De rolcartridge vervangen

1. Trek aan de ontgrendelingshendel om de zijklep te openen.
    Afbeelding : Zijklep, open
  2. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, open
  3. Schakel de vergrendelingshendel van de cartridge naar boven om de tonercartridge naar buiten te kunnen trekken.
    Afbeelding : Vergrendelingshendel, naar boven zetten
  4. Trek de lasertonercartridge naar buiten.
    Afbeelding : Printcartridge, verwijderen
    opmerking:
    De tonercartridge moet worden verwijderd om de rolcartridge te vervangen.
  5. Trek de gebruikte rolcartridge naar buiten.
    Afbeelding : Rolcartridge, verwijderen
    opmerking:
    Help het milieu door de gebruikte rolcartridge te recyclen. Raadpleeg de recyclingbrochure die bij de rolcartridge is geleverd voor meer informatie.
  6. Neem de nieuwe rolcartridge uit de verpakking en schuif deze op zijn plaats. Let er daarbij op dat u het oppervlak van de rol niet aanraakt.
    Afbeelding : Rolcartridge, plaatsen
  7. Plaats de tonercartridge terug en vergrendel de hendel.
    Afbeelding : Tonercartridge, plaatsen
  8. Sluit de voorklep en vervolgens de zijklep.
    opmerking:
    Door de teller niet opnieuw in te stellen, kan er een Drum Warning (Rolwaarschuwing) worden weergegeven voordat de levensduur van de huidige rolcartridge op is.