• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SF-650, SF-651 Laser MFP - Papierstoringen verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Als er een papierstoring optreedt, wordt er een waarschuwingsbericht weergegeven op het bedieningspaneel.
  let op:
Trek het vastgelopen papier er langzaam en voorzichtig uit om te voorkomen dat het papier scheurt. Volg de instructies in de volgende secties om de papierstoring te verhelpen.