• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SF-650, SF-651 Laser MFP - Papierstoringen van originele documenten verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Wanneer een origineel document vastloopt terwijl het door de documentinvoer wordt gevoerd, wordt er een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
opmerking:
Gebruik geen dik, dun of een combinatie van dikke en dunne documenten om papierstoringen te voorkomen.
Voorkom dat het document en verwijder het vastgelopen document langzaam en voorzichtig.