• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Samsung SF-560, SF-565 Laser MFP - De tonercartridge vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de tonercartridge vervangt.
Wanneer een tonercartridge het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Toner Empty (Toner leeg) wordt op het bedieningspaneel weergegeven.
  • Er worden lege pagina's afgedrukt als een afdruktaak wordt verzonden of als een fax wordt ontvangen.
Op dit moment moet de tonercartridge worden vervangen. Controleer het type tonercartridge voor uw printer.
opmerking:
U kunt de printer instellen om het bericht Toner Empty (Toner leeg) te negeren en door te gaan met afdrukken.

De tonercartridge vervangen

Volg deze stappen om de tonercartridge te vervangen.
  1. Schakel de printer uit en wacht een paar minuten totdat de printer is afgekoeld.
  2. Open de voorklep.
  3. Duw de gebruikte cartridge iets omlaag terwijl u deze naar buiten trekt.
  4. Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking en draai deze voorzichtig vier of vijf keer horizontaal om de toner gelijkmatig in de cartridge te verdelen.
    Bewaar de doos en het deksel voor verzending.
  5. Schuif de nieuwe tonercartridge naar binnen totdat deze vastklikt.
  6. Sluit de voorklep. Zorg ervoor dat het paneel goed is vergrendeld en schakel vervolgens de printer in.