• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SCX-4829 Laser MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

De volgende procedure laat zien hoe u papierstoringen van het originele document verhelpt.
Als een origineel document vastloopt terwijl het door de automatische documentinvoer (ADF) wordt gevoerd, wordt Document Jam (Documentstoring) weergegeven op het scherm.
Documentstoringen verhelpen
Papierstoring bij invoer
  1. Verwijder alle overige pagina's uit de ADF.
  2. Open de ADI-klep.
      Afbeelding : ADF-klep, openen
    1. ADI-klep
  3. Draai de ring aan het rechteruiteinde van de ADF-rol naar de ADF (1) toe en verwijder de rol uit de sleuf (2). Trek het document voorzichtig naar links uit de ADF.
    Afbeelding : Ring omdraaien, papier verwijderen
      opmerking:
    Deze afbeelding kan afwijken van de printer, afhankelijk van het model.
  4. Lijn het linkeruiteinde van de ADF-rol uit met de sleuf en duw het rechteruiteinde van de ADF-rol in de rechtersleuf (1). Draai de ring aan het rechteruiteinde van de rol naar de documentinvoerlade (2) toe.
    Afbeelding : Rol uitlijnen
  5. Sluit de ADF-klep. Plaats vervolgens de eventueel verwijderde pagina's terug in de ADF.
      opmerking:
    Om documentstoringen te voorkomen, gebruikt u de scannerglasplaat voor dikke, dunne of gemengde originelen.
Papierstoring bij uitvoer
  1. Verwijder alle overige pagina's uit de ADF.
  2. Pak het vastgelopen papier vast en verwijder het papier uit de documentuitvoerlade door het voorzichtig met beide handen naar rechts te trekken.
    Afbeelding : Papier, verwijderen
  3. Plaats de verwijderde pagina's terug in de ADF.
Papierstoring bij rol
  1. Open de klep van de scanner.
  2. Pak het vastgelopen papier vast en verwijder het papier uit het invoergebied door het voorzichtig met beide handen naar rechts te trekken.
    Afbeelding : Papier, verwijderen
  3. Sluit de klep van de scanner. Plaats de verwijderde pagina's vervolgens terug in de ADF.