Samsung SCX-4825 multifunctionele laserprinter - Papierstoringen verhelpen

Dit document geeft instructies voor het verhelpen van papierstoringen in de printer.
Als er een papierstoring optreedt, wordt er een foutbericht weergegeven op het bedieningspaneel van de printer.
opmerking:
De afbeeldingen in dit document kunnen afwijken, afhankelijk van uw printermodel en de opties hiervan.
  let op:
Schakel de printer uit voordat u het vastgelopen papier verwijdert.
Locatie van storing
Bericht
In het papierinvoergebied
Paper Jam 0 Open/Close Door (Papierstoring 0 - Klep openen/sluiten)
In de printer
Paper Jam 1 Open/Close Door (Papierstoring 1 - Klep openen/sluiten)
In de printer of in het fusergebied
Paper Jam 2 Check Inside (Papierstoring 2 - Controleer de binnenkant)
In de printer
Duplex Jam 0 Check Inside (Duplexstoring 0 - Controleer de binnenkant)
In het papierinvoergebied of in de printer
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Duplexstoring 1 - Klep openen/sluiten)
opmerking:
Als u wilt doorgaan met afdrukken nadat u papierstoringen hebt verholpen, opent en sluit u de toegangsklep.

Papierstoringen verhelpen

Papierstoringen kunnen optreden in verschillende delen van de printer. Ga naar het relevante gedeelte voor het oplossen van de papierstoring.