• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SCX-4824, SCX-4828 Laser MFP - Papierstoringen verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Wanneer er een papierstoring optreedt, verschijnt een waarschuwingsbericht op het display.
Raadpleeg de tabel hieronder om de papierstoring op te zoeken en te verhelpen.
Bericht
Locatie van storing
Ga naar:
Papierstoring 0
Open/Close Door (Klep openen/sluiten)
In het papierinvoergebied
Papierstoring 1
Open/Close Door (Klep openen/sluiten)
In de printer
Papierstoring 2
Binnenkant controleren
In het papieruitvoergebied
Duplexstoring 0
Binnenkant controleren
In de duplexmodule
Duplexstoring 1
Open/Close Door (Klep openen/sluiten)
In de duplexmodule
  let op:
Om te voorkomen dat het papier scheurt, trekt u het vastgelopen papier voorzichtig en langzaam naar buiten. Volg de instructies in de volgende gedeelten om de papierstoring te verhelpen.