Samsung multifunctionele laserprinters CLX-6200, CLX-6240 - Papierstoringen verhelpen

Dit document geeft instructies voor het verhelpen van een papierstoring in de printer.
  opmerking:
Afhankelijk van uw printermodel en de opties ervan wijken de in dit document gebruikte illustraties mogelijk af. Sommige berichten verschijnen mogelijk niet in het scherm, afhankelijk van opties of modellen.
Wanneer er een papierstoring optreedt, wordt er een foutbericht weergegeven op het bedieningspaneel van de printer.
Bericht
Plaats van storing
MP Tray Paper Jam 0 (Papierstoring 0 in multifunctionele lade)
In de multifunctionele lade
Tray 2 Paper jam 0 (Papierstoring 0 in lade 2)
In de optionele lade
Paper Jam 0 Open/Close Door (Papierstoring 0. Open/sluit klep)
In het papierinvoergebied of binnen in de printer
Paper Jam 1 Open/Close Door (Papierstoring 1. Open/sluit klep)
Binnen in de printer
Paper Jam 2 Check Inside (Papierstoring 2. Controleer binnenin)
Binnen in de printer of in het fusergebied
Reverse Jam 0 Check Inside (Omgekeerde storing 0. Controleer binnenin)
In het fusergebied of in de klep van het gebied van de omkeereenheid
Reverse Jam 1 Check Inside (Omgekeerde storing 1. Controleer binnenin)
In de achterklep of in de klep van het gebied van de omkeereenheid
Remove Paper in Rear Cover (Verwijder papier in achterklep)
Binnen in achterklep
Duplex Jam 0 Check Inside (Storing in duplex 0. Controleer binnenin)
Binnen in de printer
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Storing in duplex 1. Open/sluit klep)
In het papierinvoergebied of binnen in de printer
  let op:
Schakel de printer uit bij het verhelpen van storingen bij de printer.
Papierstoringen verhelpen
Papierstoringen kunnen optreden in diverse gedeelten van de printer. Ga naar de passende sectie voor het verhelpen van de papierstoring.