• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Smart UX: Hoe faxen

Faxen
  1. Tik op het beginscherm of in Apps op [Scan & Send].
  2. Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar boven in de documentinvoer of één document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
  3. Pas indien nodig de instellingen op het tabblad Verzenden en het tabblad Meer aan.
  4. Tik op [Fax] of en voer een faxnummer in. Gebruikers kunnen indien nodig ook Favorieten, Recent, Groepen of Contactpersonen gebruiken om een bestemming in te voeren.
  5. Tik op de knop Verzenden om de fax te verzenden.
Afbeelding : Faxscherm