Samsung-printers - Smart Printer Diagnostic System (SPDS) instellen

Dit document bevat informatie over het gebruik van Smart Printer Diagnostic System (SPDS), een oplossing voor het analyseren en oplossen van printerproblemen.
Overzicht
Smart Printer Diagnostic System (SPDS) is een handige toepassing voor slimme apparaten voor onderhoudsactiviteiten op locatie.
Afbeelding : Overzicht van hoe SPDS werkt
Vereisten
Zorg ervoor dat u aan de vereisten in de volgende secties voldoet:
SPDS-toepassing instellen en gebruiken
Dit gedeelte bevat informatie over de volgende onderwerpen:
Goedkeuring klant
Om de printer aan te sluiten, moet de klant akkoord gaan met de toestemming om printergegevens te verzamelen.
Afbeelding : Toestemming voor klantgegevens
Meer informatie
Ga voor meer informatie over SPDS naar SPDS Download Center (https://tsp.ext.hp.com/tsp_file/spds/download.html) te om de volgende informatie te downloaden:
  • SPDS-software voor Android-, iOS- of Windows-besturingssystemen
  • Gebruikershandleidingen
  • Installatiehandleidingen
  • Nieuwsbrieven
  • SPDS-conceptvideo's
De SPDS-nieuwsbrief wordt om de week naar uw e-mailadres verzonden voor meer informatie over het gebruik van SPDS. U kunt deze ook downloaden vanuit het Download Center.