• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Een diagnose van het printernetwerk uitvoeren via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie Diagnose Printer Network (Diagnose printernetwerk) selecteert.
Een diagnose van het printernetwerk uitvoeren
In het hoofdscherm van SPD selecteert u Advanced options (Geavanceerde opties) als u de applicatie wilt gebruiken om een diagnose van het printernetwerk uit te voeren.
Afbeelding : Advanced options (Geavanceerde opties) selecteren
Advanced options (Geavanceerde opties)
In Advanced options (Geavanceerde opties) selecteert u Diagnose Printer Network (Diagnose printernetwerk).
Afbeelding : Diagnose printer network (Diagnose printernetwerk) selecteren
Een verbonden printer selecteren
Dit scherm geeft de beschikbare printers weer. Kies de printer die u wilt controleren.
Afbeelding : Een printer selecteren
De applicatie begint met het uitvoeren van een diagnose van het printernetwerk.
Afbeelding : Scherm terwijl SPD een diagnose uitvoert van het printernetwerk
Diagnostische resultaten
Na het uitvoeren van een diagnose van het printernetwerk geeft de applicatie de resultaten weer.
Klik op de knop View network configuration (Netwerkconfiguratie weergeven) als u het netwerkconfiguratierapport wilt weergeven.
Afbeelding : Scherm met diagnostische resultaten