Samsung-printers - Informatie over het hoofdscherm van Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot de eerste schermen die worden weergegeven wanneer de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) wordt geopend. De diverse functies van het hoofdscherm worden uitgelegd.

Welkomstscherm

Wanneer u SPD voor het eerst opent, wordt het welkomstscherm weergegeven.
Dit scherm beschrijft de software SPD. Als een gebruiker het selectievakje Don't show this page again (Deze pagina niet meer weergeven) inschakelt, wordt het scherm de volgende keer niet weergegeven.
Afbeelding : Welkomstscherm

Licentieovereenkomst

Als een gebruiker het selectievakje Yes (Ja) inschakelt en verder gaat met de volgende stap, wordt het scherm de volgende keer niet weergegeven.
Afbeelding : Scherm voor de licentieovereenkomst

Hoofdscherm

De bijschriften bij de afbeelding leggen de diverse functies van het hoofdscherm uit.
    Afbeelding : Hoofdscherm
  1. Client-ID: Uitgegeven door de RDS-server
  2. Diagnose your printer (Probleem met uw printer vaststellen): Problemen met het stuurprogramma van het afdruksysteem van de gebruiker worden gecontroleerd en opgelost
  3. Install your software (Uw software installeren): De nieuwste software wordt geïnstalleerd
  4. Setting up Wireless Printing (Draadloos afdrukken instellen): Configureert de draadloze instelling van de printer
  5. Advanced options (Geavanceerde opties): Functies voor gevorderde gebruikers of een service manager
  6. Versie van de applicatie: Wordt automatisch bijgewerkt als er een internetverbinding beschikbaar is