• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Installatie en functies van Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document legt uit wat de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) is, hoe u deze installeert en wat deze doet.
Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)
Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) is een applicatie die de status van de printer bewaakt en gebruikers begeleidt via oplossingen voor het oplossen van problemen. Ook kan het software upgraden en biedt het gebruiksvriendelijke instellingen voor draadloos afdrukken.
  opmerking:
Wanneer een gebruiker SPD uitvoert, controleert SPD de server op de nieuwste versie en werkt het de printer automatisch bij.
Een computer met de applicatie SPD kan verbinding maken met uw printer via een netwerk, een USB-kabel of draadloos.
Afbeelding : SPD werkt met een RDS-server en printers (A3/A4)
Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) installeren
Gebruik de instructies om SPD te installeren.
  1. Voer de bij het product meegeleverde software-installatie-cd uit of download op de website door te gaan naar: Printer Support (Printerondersteuning) > Useful Software (Nuttige software) > SPD.
    Afbeelding : Installatie-cd
  2. Installeer het printerstuurprogramma en de software.
    Afbeelding : Voorbeeld van het scherm voor het printerstuurprogramma en de software
  3. Klik op Start, Programs (Programma's) en Samsung Printers (Samsung-printers) en vervolgens op Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose).
    Afbeelding : Menu Samsung Printers (Samsung-printers)
Functies van Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (Samsung Printerdiagnose)
De tabel geeft de diverse functies weer die SPD uitvoert.
Functie
Beschrijving
Diagnose the printer (Probleem met de printer vaststellen)
Controleert de printer, zoekt eventuele problemen met het afdruksysteem en lost de problemen op als u problemen ondervindt bij het afdrukken van een document.
Install the software (De software installeren)
Werkt uw printersoftware bij naar de nieuwste versie.
Setup wireless printing (Draadloos afdrukken instellen)
Geeft de draadloze netwerkinstellingen voor de printer op via een USB-kabel.
Advanced options (Geavanceerde opties)
Update firmware (Firmware bijwerken)
Werkt uw printer bij naar de nieuwste firmware.
View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven)
Controleert de geschiedenis van het tonerverbruik voor uw printer.
Check the toner compatibility (De compatibiliteit van de toner controleren) (alleen Koreaans besturingssysteem)
Controleert op een compatibiliteitsprobleem met de toner als de toner niet wordt herkend.
Diagnose Printer Network (Diagnose printernetwerk)
Voert een diagnose uit van netwerkinstellingen voor printers, bekabelde en draadloze netwerkverbindingen, afdrukken via de cloud of serververbindingen.
Diagnose Fax (Faxdiagnose)
Voert een diagnose uit van de faxverbindings- en communicatiefouten.
Remote Support (Ondersteuning op afstand) (alleen Koreaans besturingssysteem)
Stelt clients in staat om op afstand verbinding te maken met uw pc en u assistentie te bieden bij het oplossen van problemen.
De diagnostische logboeken uploaden
De diagnostische logboeken worden opgeslagen op de RDS-server. Na het controleren van de printerdiagnose (1) verzendt de applicatie SPD de diagnostische logboeken naar de RDS-server (2). De gegevens worden vervolgens beschikbaar gesteld op de pagina SPD Admin (SPD-beheerder) (3).
Afbeelding : Verloop van een diagnose