• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Firmware bijwerken via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie Update firmware (Firmware bijwerken) selecteert.

De firmware bijwerken

U kunt de printerfirmware bijwerken door in het hoofdscherm van SPD Advanced options (Geavanceerde opties) te selecteren.
Afbeelding : Advanced options (Geavanceerde opties) selecteren

Optie Update firmware (Firmware bijwerken)

In Advanced options (Geavanceerde opties) selecteert u Update firmware (Firmware bijwerken) en leest u de kennisgevingen.
Afbeelding : De optie voor het bijwerken van de firmware selecteren

Een verbonden printer selecteren

Dit scherm geeft de beschikbare printers weer. Kies de printer waarvoor u wilt dat de applicatie controleert op firmware-updates.
Afbeelding : Een printer selecteren

Controleren op updates

Dit scherm geeft de voortgang van het controleren op firmware-updates door de applicatie weer.
Afbeelding : Controleren op firmware-updates

Voortgang van het bijwerken van de firmware

Als verificatie nodig is voor een netwerkprinter die een firmware-update krijgt, verschijnt er een pop-updialoogvenster voor verificatie. De ID en het wachtwoord die nodig zijn, zijn voor SWS (SyncThru Web Service).
Afbeelding : Dialoogvenster voor verificatie

Firmware bijwerken voltooid

Wanneer het bijwerken van de firmware is geslaagd, wordt een scherm met een geblokte vlag weergegeven.
Afbeelding : Scherm voor een geslaagde update
Als er geen nieuwe updates beschikbaar zijn, geeft een scherm een blauwe cirkel met een vinkje weer. Als het bijwerken is mislukt, wordt een scherm voor mislukking weergegeven.
Afbeelding : Schermen voor geen updates en mislukking