• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Geschiedenis van tonerverbruik weergeven via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven) selecteert.

View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven)

In het hoofdscherm van SPD selecteert u Advanced options (Geavanceerde opties) als u de applicatie wilt gebruiken om de geschiedenis van het tonerverbruik weer te geven.
Afbeelding : Advanced options (Geavanceerde opties) selecteren

Advanced options (Geavanceerde opties)

In Advanced options (Geavanceerde opties) selecteert u View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven).
Afbeelding : View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven) selecteren

Een verbonden printer selecteren

Dit scherm geeft de beschikbare printers weer. Kies de printer die u wilt controleren.
Afbeelding : Een printer selecteren

Geschiedenis van het tonerverbruik

Dit scherm geeft de geschiedenis van het tonerverbruik weer voor de geselecteerde printer. In het dialoogvenster voert u de servicecode in. Kenmerkend voor een servicecode is dat deze "admin@12" bevat. Voorbeelden: dsdaadmin@12sda, admin@12345
Afbeelding : De servicecode invoeren