• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture Workstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-documentscanner - De USB Twain Driver (HP Scan) inschakelen

Beschrijving van probleem
Als u met behulp van een USB Twain Driver (HP Scan) verbinding maakt met de HP Digital Sender Flow 8500 fn2 en de HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2, wordt er mogelijk een bericht over een scannercommunicatiefout op de computer weergegeven (zoals hieronder is te zien).
Afbeelding : Scanner niet gevonden
Oplossing
Om de communicatiefout van de scanner op te lossen, moet u de instellingen van het USB-apparaat in de geïntegreerde webserver (EWS) bijwerken.
Volg de stappen hieronder om deze instellingen bij te werken.
  1. Open een webbrowser op uw computer, typ het IP-adres van de scanner op de adresbalk en druk vervolgens op het computertoetsenbord op Enter.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in het adresveld van een browser
  2. Meld u op de EWS-startpagina aan als beheerder.
  3. Klik in het bovenste navigatiemenu op het tabblad Beveiliging.
  4. Klik in het linkernavigatiedeelvenster op Algemene beveiliging en schakel vervolgens het selectievakje in naast Apparaat-USB inschakelen om de instelling in te schakelen.
  5. Klik op Toepassen om de instelling op te slaan.
Als u deze instellingen hebt bijgewerkt, moet u de software mogelijk opnieuw starten of de USB-kabel opnieuw aansluiten voordat de HP Scan Twain Driver het apparaat detecteert. Wanneer het stuurprogramma het apparaat detecteert, kunt u beginnen met scannen.