HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture Workstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-documentscanner - 31.13.02 - Storing in documentinvoer oplossen

31.13.02 - Storing in documentinvoer oplossen

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke blokkadelocaties in en bij de documenttoevoer. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 31.13.02 - Storing in documentinvoer
  1. Trek de vergrendeling omhoog om de klep van de documentinvoer te ontgrendelen.
    Afbeelding : Til de vergrendeling omhoog
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Open de klep van de documentinvoer
  3. Verwijder vastgelopen papier voorzichtig.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  4. Open de klep van de scanner en verwijder het vastgelopen papier onderin de klep van de scanner.
    Afbeelding : Verwijder vastgelopen papier onderin de klep van de scanner
  5. Sluit de klep van de scanner en de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Sluit de klep van de scanner en de klep van de documentinvoer
  6. Nadat het vastgelopen papier is verwijderd, volgt u de instructies op het scherm van het bedieningspaneel om de originelen terug te plaatsen in de documentinvoer en de scantaak te voltooien.
opmerking:
Zorg ervoor dat de geleiders in de documentinvoerlade stevig tegen het papier aanzitten. Verwijder alle nietjes, paperclips of tape uit de originele documenten.
opmerking:
Originele documenten die zijn afgedrukt op zwaar, glanzend papier kunnen vaker vast te komen zitten dan originelen op gewoon papier.