• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de OMEN X by HP 900-200nd desktop-pc

Typhon Tower
opmerking:
De configuratie kan per model verschillen.

Moederbord

Processor

Geheugen

Grafische kaart

Geluid/audio

Netwerk

Vaste schijven

Geheugenkaartlezer

Computerbehuizing

Voedingsbron

I/O-poorten

Toetsenbord, muis en invoerapparaten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.