• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Smart Tank 450 Printers - de foutmelding 'P' knippert

Dit document is van toepassing op HP Smart Tank Wireless 450, 455 en 457 printers.
Na het installeren van de printkoppen, geeft de printer een knipperende P weer op het bedieningspaneel, wat betekent dat u kunt starten met het voorbereidingsproces voor de inkt. Voordat u het voorbereidingsproces start, moet u controleren of alle inktreservoirs vol zijn, de printkoppen correct zijn geplaatst en of er papier in de invoerlade is geplaatst.

Stap 1: Controleer of de inktreservoirs gevuld zijn

Voordat u het voorbereidingsproces start, moet u controleren of er voldoende inkt in de reservoirs zit. De inktniveaus moeten zich binnen de maximale en minimale vullijnen bevinden.
    Afbeelding : Voorbeeld van voldoende gevulde inktreservoirs
  1. Maximale vullijn
  2. Minimale vullijn

Stap 2: Controleer of de printkoppen correct zijn geplaatst

Plaats de printkoppen zorgvuldig. Als u de printkoppen al hebt geplaatst, gaat u verder met de volgende stap.
  let op:
Open de blauwe wagenvergrendeling niet nadat u de printkoppen hebt geplaatst, tenzij u nieuwe printkoppen plaatst of de printer over een lange afstand moet verplaatsen.
Open de wagenvergrendeling niet
  1. Zorg dat de printer aan staat en open de buitendeur en vervolgens de toegangsklep van de printkoppen.
    De printerwagen verplaatst zich naar het midden van de printer.
    Afbeelding : Toegang tot de printkopwagen
    Afbeelding: De printkopwagen openen
  2. Installeer de printkoppen.
    • Plaats de zwarte printkop in de rechterhouder.
    • Plaats de driekleurenprintkop in de linkerhouder.
    Afbeelding : De zwarte en gekleurde printkoppen installeren
    Afbeelding: De printkoppen plaatsen
  3. Sluit de blauwe wagenvergrendeling door ze stevig omlaag te duwen tot ze vastklikt.
    Afbeelding : De blauwe wagenvergrendeling sluiten
     De vergrendeling sluiten

Stap 3: Papier plaatsen

Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade.
  1. Til de invoerlade omhoog.
    Afbeelding : De invoerlade omhoog tillen
    Afbeelding: De invoerlade omhoog trekken
  2. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar links.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider naar links schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar links schuiven
  3. Plaats gewoon wit papier in de invoerlade, schuif de stapel papier naar beneden totdat ze niet verder kan en schuif de papierbreedtegeleiders tegen de rand van het papier.
    Afbeelding : Papier plaatsen en vervolgens de papierbreedtegeleiders naar rechts schuiven
    Afbeelding: Plaats papier en schuif de geleider naar rechts
  4. Trek de uitvoerlade naar buiten en til het verlengstuk van de uitvoerlade omhoog.
    Afbeelding : De uitvoerlade naar buiten trekken en het verlengstuk omhoog tillen
    Afbeelding: De uitvoerlade en het verlengstuk van de lade naar buiten trekken

Stap 4: Bevestig dat de printer het afdrukproces kan starten

Nadat u gecontroleerd hebt of er voldoende inkt is, de printkop is vergrendeld en er papier is geladen, kunt u de printer uitlijnen en het voorbereidingsproces starten.
  1. Houd de knop Hervatten op het bedieningspaneel van de printer 3 seconden ingedrukt om het voorbereidingsproces te starten.
    De printer drukt een uitlijningspagina af.
    opmerking:
    Er kan een kleine vlek of veeg aan de onderkant van de uitlijningspagina zitten. Het is normaal dat dit gebeurt tijdens de initiële installatie van de printer.
    Afbeelding : De knop Hervatten ingedrukt houden
    Houd de knop Hervatten ingedrukt
  2. Open de scannerklep.
  3. Plaats de uitlijningspagina met de afdrukzijde naar beneden in de rechterbenedenhoek van de scannerglasplaat en sluit de scannerklep. Plaats de pagina aan de gedrukte richtlijnen aan de randen van de glasplaat.
    Afbeelding : De uitlijnpagina op de glasplaat plaatsen
    Printer uitlijnen
  4. Sluit de scannerklep.
  5. Druk op het bedieningspaneel van de printer op de knop Start kopie, kleur.
    De printer lijnt de printkoppen uit.
    Het uitlijnen is voltooid wanneer de A verandert naar een 0 op het bedieningspaneel.
    Afbeelding : Uitlijning voltooid
    Uitlijning voltooid