• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Informatie over het faxscherm

Om het Fax -scherm openen, tikt u op Scan & Send (Scannen/verzenden) op het startscherm of in Apps en tikt u vervolgens op het -pictogram (of Fax op het scherm). Als u een ander scherm ziet, tikt u op het -pictogram om naar het startscherm te gaan.
Opdrachttoetsen
Knop
Naam
Omschrijving
toetsenblok
Het toetsenbord openen.
Favorieten
Een lijst met veelgebruikte adressen openen.
Recent
Alle recent gebruikte adressen bekijken.
Groepen
Een lijst met groepsadressen openen.
Contactpersonen
Een lijst met uw contactpersonen openen.
Onderbreken
De huidige taak pauzeren.
Contactpersonen toevoegen
Een nieuwe contactpersoon toevoegen aan uw adressen.
Toevoegen aan
Toevoegen aan de bestemmingslijst.
Lijst met bestemmingen/naar
De bestemmingslijst openen.
Op de haak
Op de haak-kiezen inschakelen. Wanneer u de kiestoon hoort, voert u een faxnummer in met het numerieke toetsenblok op het scherm.
Verzenden
De fax verzenden.