• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Geavanceerde afdrukfuncties gebruiken

In dit document wordt uitgelegd hoe u geavanceerde afdrukfuncties, waaronder het afdrukken van meerdere pagina's per zijde, afdrukken van posters, afdrukken van brochures, dubbelzijdig afdrukken, watermerken, overlays en taakboekhouding gebruikt.
Om de printerfuncties die worden aangeboden door de printerdriver te gebruiken, klikt u op Properties (Eigenschappen) of Preferences (Voorkeuren) in het venster Print (Afdrukken) van de toepassing om de afdrukinstellingen te wijzigen. De naam van de printer die wordt weergegeven in het venster met printereigenschappen, is afhankelijk van de printer die wordt gebruikt.
opmerking:
  • Sommige menu's worden niet op het beeldscherm weergegeven, afhankelijk van de opties of modellen. Deze zijn in dat geval niet van toepassing op uw printer.
  • Selecteer het Help-menu of klik op de -knop in het venster of druk op F1 op het toetsenbord en klik op een optie voor meer informatie hierover, zie Help gebruiken.