• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - ID-kaart kopiëren

Kopiëren id-kaart

Dit document bevat stappen voor het kopiëren van ID-kaarten.
Met de app ID Copy (ID-kaart kopiëren) kunt u beide zijden van een dubbelzijdig origineel op één vel papier kopiëren. Deze app is nuttig voor het kopiëren van de originelen met belangrijke informatie op beide zijden, zoals rijbewijzen.
Het apparaat drukt een zijde van het origineel af op het bovenste helft van het papier en de andere zijde op de onderste helft. Beide gekopieerde afbeeldingen hebben hetzelfde formaat als het origineel, tenzij anders aangegeven.

Basisscherm voor kopiëren ID's

Afbeelding : Voorbeeld van het algemene scherm voor kopiëren ID's

Opdrachttoetsen

In de tabel staan de opdrachttoetsen voor het kopiëren van ID's.
Knop
Naam
Omschrijving
Voorbeeld voor status
Geeft een voorbeeld van de taak weer.
Start
Hiermee start u een kopieertaak.
Hiermee selecteert u het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken.
Quick Menu (Snelmenu)
Hiermee opent u de snelmenu's.
Zoeken
Hiermee zoekt u naar het gewenste menu of een app.
My Program (Mijn programma)
Voegt een app toe aan mijn lijst met programma's.
Sub menu (Submenu) (actieoverloop)
Hiermee opent u het submenu.