HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Papierstoringen verhelpen in de laden 3 X 550 - 15.A4.yz; 15.A5.yz; 15.A6.yz; 15.A9.yz; 15.37.yz; 15.38.yz; 15.48.yz

Papierstoringen verhelpen in de laden 3 X 550 - 15.A4.yz; 15.A5.yz; 15.A6.yz; 15.A9.yz; 15.37.yz; 15.38.yz; 15.48.yz
Wanneer er een storing is, ziet u op het bedieningspaneel een foutbericht en een animatie die u helpt bij het verhelpen van de storing. Papierstoringen in de accessoire voor 3 x 550 vel kunnen een van de volgende foutcodes produceren:
  • 15.A4.yz
  • 15.A5.yz
  • 15.A6.yz
  • 15.A9.yz
  • 15.37.yz
  • 15.38.yz
  • 15.48.yz
Ga als volgt te werk om het vastgelopen papier te verwijderen:
  1. Open een van de laden.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Verwijder het vastgelopen papier uit de invoerrollen in de printer. Trek het papier eerst naar links en trek het vervolgens naar voren om het te verwijderen.
    Afbeelding : Beschadigd papier verwijderen
  3. Open de rechterklep en de klep rechtsonder.
    Afbeelding : De klep openen
  4. Trek al het vastgelopen papier er voorzichtig uit.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  5. Verwijder de duplexer als er geen vastgelopen papier zichtbaar is.
    Afbeelding : Verwijder de duplexeenheid
  6. Trek vastgelopen papier recht naar buiten.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  7. Plaats de duplexeenheid terug in de printer.
    Afbeelding : De duplexeenheid terugplaatsen
  8. Sluit de rechterklep en de klep rechtsonder en sluit de lade.
    Afbeelding : De kleppen sluiten
  9. Als er nog pagina's in de printer zitten, leest u op het bedieningspaneel hoe u de resterende pagina's kunt verwijderen.