HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Papierstoringen verhelpen in lade 3 - 15.A3.yz; 15.12.A3; 15.12.D3

Papierstoringen verhelpen in lade 3 - 15.A3.yz; 15.12.A3; 15.12.D3

Wanneer er een storing is, ziet u op het bedieningspaneel een foutbericht en een animatie die u helpt bij het verhelpen van de storing. Papierstoringen in lade 3 kunnen een van de volgende foutcodes produceren:
  • 15.A3.yz
  • 15.12.A3
  • 15.12.D3
Ga als volgt te werk om het vastgelopen papier te verwijderen:
opmerking:
De procedure voor het verhelpen van papierstoringen uit de lade voor 1 x 550 vel met kaststandaard is hetzelfde als voor de tafellade van 1 x 550 vel. Hier wordt alleen de tafellade weergegeven.
  1. Open de rechterklep en de klep rechtsonder.
    Afbeelding : De klep openen
  2. Trek al het vastgelopen papier er voorzichtig uit.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Verwijder de duplexer als er geen vastgelopen papier zichtbaar is.
    Afbeelding : Verwijder de duplexeenheid
  4. Trek vastgelopen papier recht naar buiten.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  5. Plaats de duplexeenheid terug in de printer.
    Afbeelding : De duplexeenheid terugplaatsen
  6. Open de lade.
    Afbeelding : Open de lade
  7. Verwijder het vastgelopen papier uit de invoerrollen in de printer. Trek het papier eerst naar links en trek het vervolgens naar voren om het te verwijderen.
    Afbeelding : Beschadigd papier verwijderen
  8. Sluit de klep rechtsonder en de rechterklep, en sluit vervolgens de lade.
    Afbeelding : De klep sluiten
  9. Als er nog pagina's in de printer zitten, leest u op het bedieningspaneel hoe u de resterende pagina's kunt verwijderen.