• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Enterprise Color, HP PageWide Managed Color - De geheugen-DIMM plaatsen

De geheugen-DIMM plaatsen

In dit document wordt de procedure beschreven voor het plaatsen van de optionele geheugen-DIMM.
  let op:
Dit product bevat bestanddelen die kunnen worden beschadigd door elektrostatische ontlading (ESD). Om de kans op ESD-schade te verkleinen plaatst u het product op een ESD-mat (indien beschikbaar) en draagt u een ESD-polsband aangesloten op een geaard oppervlak. Als u niet over een ESD-werkplek of -mat beschikt, aard uzelf dan door contact te maken met het bladmetalen frame voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor elektrostatische ontlading.
Afbeelding : ESD-waarschuwing
  1. Neem de geheugen-DIMM uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal. Controleer of de inhoud overeenkomt met deze afbeelding.
    Afbeelding : Inhoud van de doos
    opmerking:
    HP beveelt het hergebruik van verpakkingsmaterialen te allen tijde aan.
  2. Druk op de aan/uit-knop om de printer uit te schakelen en koppel vervolgens het netsnoer los.
    Afbeelding : De printer uitschakelen en het netsnoer verwijderen
  3. Koppel de USB- of netwerkkabel los.
    Afbeelding : De USB- of netwerkkabel loskoppelen
  4. Open de formatterklep, verwijder deze voorzichtig en leg hem opzij.
    De formatterklep openen
    De formatterklep verwijderen
  5. Verwijder de twee duimschroeven op de binnenste formatterklep.
    Afbeelding : De duimschroeven op de binnenste formatterklep verwijderen
  6. Verwijder de binnenste formatterklep.
    Afbeelding : De binnenste formatterklep verwijderen
  7. Plaats het connectoruiteinde van de DIMM in de houder. Zorg ervoor dat de DIMM volledig in de connector is geplaatst.
    Afbeelding : De DIMM in de houder schuiven
  8. Draai de rand van de DIMM naar de houder toe (1) en zorg dat de twee vergrendelarmen op hun plaats vastklikken (2).
    Afbeelding : Let erop dat de DIMM goed op zijn plaats klikt
  9. Plaats de binnenste formatterklep terug.
    Afbeelding : De binnenste formatterklep terugplaatsen
  10. Installeer de twee duimschroeven weer op de binnenste formatterklep.
    Afbeelding : De twee duimschroeven weer installeren
  11. Plaats de formatterklep en controleer of deze vastklikt.
    De formatterklep terugplaatsen
    De formatterklep sluiten
  12. Sluit de USB- of netwerkkabel weer aan.
    Afbeelding : De USB- of netwerkkabel aansluiten
  13. Sluit het netsnoer aan en druk op de aan-/uitknop om de printer in te schakelen.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen