• Informatie

Productspecificaties van de HP Pavilion 27-r001nb All-in-One desktopcomputer

Pavilion 27 NT All-in-One chassis

Beeldscherm

Moederbord

Processor

Geheugen

Grafische kaart

Geluid/audio

Netwerk

Vaste schijven

Cd/dvd-station

Geheugenkaartlezer

Computerbehuizing

Voedingsbron

I/O-poorten

Toetsenbord, muis en invoerapparaten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.