Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - De status-LED's van de printer

De kleur van de status-LED geeft de status van de printer aan.
  opmerking:
  • Afhankelijk van het model of het land kunnen sommige LED's ontbreken.
  • Om de fout op te lossen, bekijkt u het foutbericht en de instructies in het gedeelte met oplossingen.
  • U kunt de fout oplossen volgens de aanwijzingen in het venster van het Samsung Printer Status programma.
Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met HP Klantenondersteuning.
Status-LED's
Status
Beschrijving
Uit
De printer is offline.
De modus Energiebesparing van de printer is ingeschakeld.
Blauw
Aan
De printer is online en kan worden gebruikt.
Knipperend
Faxen
De printer is bezig met het verzenden of ontvangen van faxen.
Kopiëren
De printer is bezig met het kopiëren van documenten.
Scannen
De printer is bezig met het scannen van documenten.
Afdrukken
  • Als de status-LED langzaam knippert, ontvangt de printer gegevens van de computer.
  • Als de status-LED snel knippert, is de printer bezig met het afdrukken van gegevens.
Status
Beschrijving
Oranje
Aan
  • Het einde van de geschatte levensduur van een tonercartridge is bijna bereikta. Het wordt aangeraden de tonercartridge te vervangen.
  • Er is een papierstoring is opgetreden. Zie Clearing paper jams (Papierstoringen oplossen).
  • De klep is open. Sluit de klep.
  • De lade bevat geen papier. Plaats papier in de lade. Zie Loading paper in the tray (Papier in de lade plaatsen).
  • De printer is gestopt vanwege een ernstige fout. Zie het scherm. Zie Understanding display messages (Berichten op het scherm).
  • Het einde van de geschatte levensduur van de cartridge van de belichtingseenheid is bijna bereiktb. Het wordt aangeraden de tonercartridge te vervangen.
Knipperend
Er is een kleine fout opgetreden en de printer wacht tot de fout is opgelost. Lees het bericht op het scherm. Zodra het probleem is opgelost, wordt de taak hervat door de printer.
a. De geschatte levensduur van de tonercartridge geeft de gemiddelde capaciteit voor afdrukken aan. Dit is in overeenstemming met ISO/IEC 19798. Het aantal pagina's kan worden beïnvloed door de werkomgeving, het percentage van het afbeeldingsgebied, het afdrukinterval, afbeeldingen, het afdrukmateriaal en het formaat van het afdrukmateriaal. Er kan nog wat toner in de cartridge achterblijven, zelfs als de oranje LED brandt en de printer stopt met afdrukken.
b. Wanneer het einde van de levensduur van de belichtingseenheid is bereikt, stopt het apparaat met afdrukken. Kies ervoor om te stoppen met afdrukken of om door te gaan met afdrukken. Klik in de SyncThru-webservice op Settings (Instellingen) > Machine Settings (Apparaatinstellingen) > System (Systeem) > Setup > Supplies Management (Benodigdheden beheren) >Toner Cartridge Stop (Tonercartridge stoppen), of klik in Samsung Easy Printer Manager op Device Settings (Apparaatinstellingen) > System (Systeem) > Supplies Management (Benodigdheden beheren) > Toner Cartridge Stop (Tonercartridge stoppen). Als u deze optie uitschakelt en doorgaat met afdrukken, kan de printer beschadigd raken.
  opmerking:
Lees het bericht op het scherm. Volg de instructies in het bericht of raadpleeg het hoofdstuk over het oplossen van problemen. Zie Understanding display messages (Berichten op het scherm). Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met HP Klantenondersteuning.
Aan/uit-lampje
De kleur van de status-LED geeft de status van de printer aan.
Status
Beschrijving
Uit
De printer is offline.
Blauw
Aan
  • De printer is online en kan worden gebruikt.
  • Wanneer er gegevens worden ontvangen, of als er op een scherm wordt gedrukt, gaat de printer automatisch online.
Knipperend
Wanneer de status-LED langzaam knippert, is de modus Energiebesparing van het apparaat ingeschakeld.
  opmerking:
Lees het bericht op het scherm. Volg de instructies in het bericht of raadpleeg het hoofdstuk over het oplossen van problemen. Zie Understanding display messages (Berichten op het scherm). Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met HP Klantenondersteuning.