• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Printerspecificaties

In dit document vindt u specificaties voor de printer, waaronder algemene specificaties, specificaties voor papierverwerking, systeemvereisten en netwerkomgeving.
opmerking:
De specificatiewaarden in dit document kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Neem contact op met ondersteuning support.hp.com voor mogelijke wijzigingen in de informatie.