HP Spectre 15-bl000 x360 Convertible PCs - De reactie van het aanraakscherm heeft twee seconden vertraging na gebruik van de Stylus Pen

De reactie van het aanraakscherm heeft twee seconden vertraging. Dit probleem treedt op wanneer het scherm met een vinger wordt aangeraakt nadat de HP Active Stylus Pen op het scherm werd gebruikt.
Computers:
HP Spectre 15-bl000 x360 Convertible PC
Om dit probleem op te lossen, moet u deze SoftPaq downloaden en installeren om de firmware van het aanraakscherm bij te werken.
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Firmware-update van de HP UHD Touchscreen Controller
Versie: 1.00,A,1
Revisie: A
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/drivers.