Sprout Pro by HP G2 - Software installeren en bijwerken met behulp van WorkTools Discover

Deze informatie is van toepassing op de WorkTools Discover-software die geïntegreerd is in de Sprout by HP G2.
WorkTools Discover is een centrale ruimte waar u meer kunt leren over WorkTools en de nieuwste versies van de WorkTools-apps kunt downloaden. Discover omvat ook alle huidige Sprout-promoties, links om Sprout-apps van derden te downloaden en tips en tutorials om Sprout te gebruiken. De inhoud wordt regelmatig bijgewerkt zodat u steeds toegang hebt tot de nieuwste versie van de apps.
Gebruik de volgende instructies om de systeemsoftware van Sprout bij te werken, WorkTools bij te werken, WorkTools-apps te installeren en bij te werken en andere Sprout-apps te installeren zodra ze beschikbaar zijn.
  opmerking:
U moet verbonden zijn met het internet om de systeemsoftware en WorkTools-apps bij te werken in Discover.
Als u Discover probeert te openen wanneer u niet met het internet verbonden bent, wordt een scherm weergegeven met de volgende informatie: Kan geen verbinding maken met het internet. Maak verbinding met het internet en open Discover.
De systeemsoftware bijwerken
Werk de systeemsoftware WorkTools bij in het gedeelte Systeemsoftware telkens wanneer een nieuwe update beschikbaar is. Zorg ervoor dat uw systeemsoftware steeds is bijgewerkt zodat uw WorkTools naar behoren kan functioneren.
  opmerking:
Uw systeemsoftware moet geïnstalleerd en bijgewerkt zijn om de WorkTools van Sprout effectief te kunnen gebruiken.
  1. Open het startmenu door op de Start-knop te tikken op de connector.
    Afbeelding : Start-knop
    Knoppen op de buckle waar de touch mat wordt op aangesloten
  2. Tik op Discover.
    Afbeelding : Discover
    Discover-knop op het startmenu
    Afbeelding : Discover
     Discover-app
  3. Blader omlaag naar het gedeelte systeemsoftware en tik op Update.
    Afbeelding : De systeemsoftware bijwerken
    Tikken op Bijwerken om de systeemsoftware bij te werken
  4. Wacht terwijl de software wordt gedownload. Tik niet op Annuleren tijdens het download- en installatieproces.
    Afbeelding : Systeemsoftware wordt gedownload
    Systeemsoftware wordt gedownload
  5. U wordt gevraagd om al uw bestanden op te slaan en alle openstaande apps te sluiten voordat u verdergaat met het bijwerken van de systeemsoftware.
    Tik op Doorgaan.
    Afbeelding : Prompt waarbij u wordt gevraagd om uw bestanden op te slaan
    Prompt waarbij u wordt gevraagd om uw bestanden op te slaan
    Afbeelding : Installatie wordt uitgevoerd
    De installatie wordt uitgevoerd
  6. De systeemsoftware wordt geïnstalleerd. Tik niet op Annuleren terwijl de software wordt geïnstalleerd.
    Afbeelding : De systeemsoftware wordt geïnstalleerd
    De systeemsoftware wordt geïnstalleerd
  7. De systeemsoftware is geïnstalleerd.
    Afbeelding : De systeemsoftware is geïnstalleerd
    De systeemsoftware is geïnstalleerd
WorkTools bijwerken
Het gedeelte WorkTools heeft apps of WorkTools die u op Sprout kunt gebruiken. Deze WorkTools moeten regelmatig worden bijgewerkt. U kunt ze up-to-date houden door ze in het gedeelte WorkTools van Discover bij te werken.
  opmerking:
De systeemsoftware bijwerken is vereist voordat u WorkTools kunt bijwerken.
Als u probeert om WorkTools te installeren of bij te werken, en u krijgt een bericht te zien dat u aanvullende software moet downloaden, tikt u op Ja om de systeemsoftware bij te werken voordat u verdergaat.
Afbeelding : Aanvullende software vereist
Aanvullende software vereist
  1. Open het startmenu door op de knop op de connector te tikken.
    Afbeelding : Start-knop
    Knoppen op de buckle waar de touch mat wordt op aangesloten
  2. Tik op Discover.
    Afbeelding : Discover
    Discover-knop op het startmenu
    Afbeelding : Discover
     Discover-app
  3. Als u alle WorkTools tegelijk wilt bijwerken, tikt u op de knop Alle WorkTools installeren en bijwerken. Indien u dit niet wilt doen, ga verder met deze stappen voor het bijwerken van individuele WorkTools.
    Afbeelding : Installatieknop
    Knoppen voor het installeren en bijwerken van alle WorkTools
  4. Tik op Update naast de app die u wilt bijwerken. Als de knop op Open staat, is de app al bijgewerkt.
    Afbeelding : Alle WorkTools bijwerken en installeren
    Op bijwerken klikken in WorkTools
  5. Wacht terwijl de app wordt geladen. De cirkelvormige voortgangsbalk geeft de voortgang aan terwijl de app wordt geladen.
    Afbeelding : App wordt geïnstalleerd
    App wordt geïnstalleerd
  6. Nadat de app is geladen, bereid ze zich voor om zich te installeren.
    Afbeelding : Installatie van de app voorbereiden
    Installatie voorbereiden
  7. Een vak kan worden weergegeven waarin u wordt gevraagd of u toestaat dat deze app wijzigingen toebrengt aan uw apparaat. Tik op Ja om verder te gaan.
  8. U wordt gevraagd om te wachten. De installatie is voltooid en u kunt de app openen.
Applicaties
Applicaties die compatibel zijn met Sprout worden binnenkort toegevoegd. Apps zoals die in de afbeelding worden getoond zullen binnenkort geïnstalleerd kunnen worden. Raadpleeg dit document in de toekomst opnieuw voor nieuwe apps om uw ervaring met Sprout te verbeteren.
Afbeelding : Applicaties
Applicatievenster dat de apps weergeeft die compatibel zijn met Sprout