Sprout Pro by HP G2 - Informatie over Sprout-voorzieningen met WorkTools Welcome.

Deze informatie is van toepassing op WorkTools Welcome die is geïntegreerd in de Sprout Pro by HP G2.
WorkTools Welcome markeert belangrijke hardware- en software-voorzieningen van de Sprout en is een beginpunt voor WorkTools Control en Discover-apps. Tik op de pijlen naar rechts of links op het scherm om te bladeren naar extra welkomstinhoud. In WorkTools Welcome kunt u de projector uitlijnen.
Welcome
Welcome wordt geopend als u uw Sprout voor de eerste keer gebruikt. U kunt Welcome ook openen door Welcome te typen in het Windows-zoekvak en Welcome-bureaubladapp te selecteren uit de lijst met resultaten. Gebruik na het starten van Welcome de pijlen om van scherm tot scherm te verplaatsen.
  1. Open Welcome.
  2. Om verder te gaan, tikt u op Aan de slag.
    Afbeelding : Welcome
    Welcome
  3. Het scherm Illuminator wordt weergegeven. Hier wordt de Sprout Illuminator beschreven:
    Sprout legt u alledaagse objecten vast in 2D en 3D met een camera in hoge resolutie en een dieptecamera. De ingebouwde Full HD-projector verlicht de touchmat en creëert zo een interactieve touchdisplay.
    Afbeelding : Illuminator
    Illuminator en uitleg
  4. Welcome introduceert de Sprout Connector-knoppen, geeft de Starter weer en beschrijft de HP Active Pen. Tik op de pijl naar rechts om door te gaan met Welcome.
      Afbeelding : Connector-knoppen
      Connectorknoppen, Starter en pen
    1. Knop ingang virtueel toetsenbord
    2. Starterknop
    3. Projectorknop
    4. HP Active Pen met app-start - nog niet beschikbaar
      opmerking:
    HP Active Pen werkt met WorkTools Stage en Capture. De pen moet gekoppeld zijn met de computer om gebruikt te worden met andere apps.
  5. Hierna kunt u Control starten om het systeem uit te lijnen of Sprout-instellingen te wijzigen.
    Afbeelding : Control starten
    Control starten om Sprout-instellingen te wijzigen met Control geselecteerd
  6. Tik op Start en volg de instructies op het scherm om de Sprout-projectoren en de touchmat uit te lijnen.
    Afbeelding : De uitlijning starten
    Startknop om het uitlijningsproces te beginnen
    Zie voor gedetailleerdere instructies Sprout Pro by HP G2 - De Sprout uitlijnen.
  7. Na uitlijning van de projector wordt het scherm Bijna klaar! weergegeven met WorkTools gemarkeerd.
    WorkTools Discover is een centrale plek voor het bijwerken of installeren van Sprout-systeemsoftware en WorkTools. Controleer vaak op updates en houd voor optimale resultaten de apps up-to-date. De systeemsoftware en Worktools werken samen en moeten worden bijgewerkt als er updates beschikbaar zijn. Discover bevat ook actuele Sprout-acties, koppelingen naar downloads van externe Sprout-apps en tips en zelfstudies om Sprout te gebruiken. De inhoud wordt regelmatig bijgewerkt om u de laatst beschikbare versie van de apps te kunnen bieden.
    Zie voor meer details en instructies over Discover Sprout Pro by HP G2 - WorkTools Discover
    Afbeelding : Discover starten
    Scherm Bijna klaar met Discover geselecteerd