Sprout Pro by HP G2 - De projector uitlijnen met WorkTools Control

Deze informatie is van toepassing op WorkTools Control-software die is geïntegreerd in de Sprout Pro by HP G2.
Voor optimale resultaten als u Sprout gebruikt is het belangrijk dat de HP touchmat en het geprojecteerde scherm op de touchmat goed zijn uitgelijnd. Deze uitlijning wordt tijdens de eerste installatie uitgevoerd en er kan op elk ander moment opnieuw worden uitgelijnd. Tijdens het uitlijnen detecteert Sprout de uitlijning van de touchmat en worden de projector en de camera's aangepast om de beste resultaten te krijgen bij gebruik van de WorkTools Camera 3D en WorkTools Capture.
Gebruik de volgende instructies om Sprout Pro by HP G2 uit te lijnen.
Sprout by HP uitlijnen
Gebruik de volgende stappen om uw Sprout uit te lijnen:
  1. Tik op de knop Starter op de basis die met de touchmat verbonden is om de Starter te openen.
    Afbeelding : Starterknop
    Knoppen op de gesp waar de touchmat wordt aangesloten
  2. Tik op Control op de Starter.
    Afbeelding : Control
    Knop Control op de Starter
  3. Tik op het scherm WorkTools Control onder Projector uitlijnen op Start.
    Afbeelding : De projectoruitlijning starten
    De projectoruitlijning starten met Start gemarkeerd
  4. Lees de waarschuwing onderaan.
      opmerking:
    Lees de waarschuwing onderaan het scherm en als er meer informatie nodig is, tikt u op Meer lezen.
  5. Tik op Projector uitlijnen.
    Afbeelding : De projector uitlijnen
    Projector uitlijnen gemarkeerd
  6. Wacht tot de projectoren worden uitgelijnd met de touchmat.
    Afbeelding : De projector wordt uitgelijnd
    De projector wordt uitgelijnd
  7. Tik op Gereed als het uitlijnen van de projector is geslaagd.
    Afbeelding : Uitlijnen projector is geslaagd
    Uitlijnen projector is geslaagd
Probleemoplossing uitlijnen
Als het uitlijnen niet is geslaagd, wordt het volgende bericht weergegeven:
Afbeelding : Uitlijnen mislukt
Uitlijnen Sprout is mislukt
Tik op Doorgaan of probeer opnieuw uit te lijnen, tik op Opnieuw.
Als het uitlijnen weer mislukt, volgt u deze instructies en probeert u het opnieuw.
  1. Sluit de touchmat opnieuw aan. Pak de touchmat met beide handen en trek er voorzichtig aan om deze los te maken. Duw de mat voorzichtig terug op zijn plaats om deze opnieuw aan te sluiten.
  2. Controleer of Sprout op een vlak oppervlak staat en dat niets onder de verticale kolom vastzit.
  3. Zorg dat er geen objecten op of onder de touchmat zitten.
  4. Controleer of er geen direct licht of schaduw op de touchmat valt. U kunt proberen om de verlichting in de ruimte te dimmen of uit te doen of gordijnen te sluiten.
  5. Tik in het venster Sprout uitlijnen mislukt op Opnieuw om het uitlijnen opnieuw uit te voeren.