• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-M2020, SL-M2026 - Toner opnieuw verdelen

Wanneer de tonercartridge bijna het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Er ontstaan witte strepen of lichte afdrukken en/of de dichtheid verschilt per zijde.
  • De statusled knippert oranje.
Als dit gebeurt, kunnen gebruikers de afdrukkwaliteit tijdelijk verbeteren door de resterende toner in de cartridge opnieuw te verdelen. In sommige gevallen blijven er witte strepen of lichte afdrukken ontstaan, ook nadat gebruikers de toner opnieuw hebben verdeeld.
opmerking:
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Printeroverzicht.
  • Als er toner op de kleding van de gebruiker komt, veeg dan de toner af met een droge doek van de kleding en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  1. Open de papierlade (bijschrift 1), til de bovenste klep op (bijschrift 2) en til de tonercartridge naar buiten (bijschrift 3).
    Afbeelding : Printer, openen
  2. Om de toner opnieuw te verdelen, beweegt u de printercartridge voorzichtig heen en weer.
    Afbeelding : Heen en weer schudden
  3. Plaats de tonercartridge.
    Afbeelding : De tonercartridge plaatsen
  4. Sluit de bovenste klep.
    Afbeelding : Bovenste klep, sluiten