Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - De tonercartridge vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de tonercartridge vervangt. Het einde van de geschatte levensduur van een tonercartridge is bijna bereikt als:
  • Het statuslampje en het bericht over de toner op het display aangeven wanneer de tonercartridge moet worden vervangen.
  • Het programmavenster van Samsung printerstatus op de computer wordt weergegeven met het bericht dat de toner bijna op is.
opmerking:
  • Schud de tonercartridge goed. Dit verhoogt de oorspronkelijke afdrukkwaliteit.
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer uw printertype.
  let op:
  • Als u toner op uw kleding krijgt, veegt u dan de toner met een droge doek van uw kleding en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.

De tonercartridge vervangen

Volg deze stappen om de tonercartridge te vervangen.
  1. Open de voorste klep.
    Afbeelding : De voorste klep openen
  2. Verwijder de gebruikte tonercartridge uit de printer.
    Afbeelding : De gebruikte tonercartridge verwijderen
  3. Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking.
    Afbeelding : De verpakking verwijderen
  4. Beweeg de tonercartridge voorzichtig heen en weer om de toner te verdelen.
    Afbeelding : De nieuwe tonercartridge voorzichtig heen en weer schudden
  5. Verwijder de verpakkingstape door deze recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : De verpakkingstape verwijderen
  6. Plaats de vervangende tonercartridge voorzichtig in de printer totdat deze op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : Plaats de tonercartridge
  7. Sluit de voorste klep.
    Afbeelding : De voorste klep sluiten