• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Toner opnieuw verdelen

Wanneer de tonercartridge bijna het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Er ontstaan witte strepen of lichte afdrukken en/of de dichtheid verschilt per zijde.
  • De statusled knippert oranje. Op het beeldscherm kan een bericht verschijnen waarin staat dat de toner bijna op is.
  • Op de computer wordt het programmavenster van Samsung printerstatus weergegeven met het bericht voor gebruikers dat de tonercartridge bijna op is, zie Samsung printerstatus gebruiken.
Als dit gebeurt, kunnen gebruikers de afdrukkwaliteit tijdelijk verbeteren door de resterende toner in de cartridge opnieuw te verdelen. In sommige gevallen blijven er witte strepen of lichte afdrukken ontstaan, ook nadat gebruikers de toner opnieuw hebben verdeeld.
  opmerking:
De afbeeldingen in de gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Vooraanzicht.
  let op:
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de tonercartridgeverpakking te openen. Hiermee kunt u krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  • Als er toner op de kleding van een gebruiker komt, veeg dan de toner af met een droge doek van de kleding en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  • Als u een scaneenheid opent, houdt u de documentinvoer en de scaneenheid bij elkaar.
  • Als u na de status toner leeg nog afdrukt, kan dat de printer zelfs ernstig beschadigen.
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, open
  2. Trek de betreffende tonercartridge uit de printer.
    Afbeelding : Tonercartridge verwijderen
  3. Om de toner opnieuw te verdelen, beweegt u de printercartridge voorzichtig van voren naar achteren.
    Afbeelding : Heen en weer schudden
  4. Houd de tonercartridge vast en lijn deze uit met de overeenkomstige sleuf in de printer. Duw deze weer in de sleuf totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : De tonercartridge plaatsen
  5. Sluit de voorklep. Zorg dat de klep goed is gesloten.
    Afbeelding : Voorklep, sluiten