Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - De belichtingseenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt. Wanneer de belichtingseenheid het einde van zijn levensduur heeft bereikt, wordt de status-led oranje op het scherm en ziet u een foutmelding voor het vervangen van de belichtingseenheid.
  let op:
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de verpakking van de belichtingseenheid te openen. Hiermee kunt u krassen op het oppervlak van de belichtingseenheid veroorzaken.
  • Raak het groene gedeelte van de belichtingseenheid niet aan. Gebruik de hendel op de belichtingseenheid om te voorkomen dat u dit gebied aanraakt.
  • Om beschadiging te voorkomen, stelt u de belichtingseenheid niet langer dan enkele minuten bloot aan licht. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Zorg voor het sluiten van de voorste klep dat alle tonercartridges correct zijn geplaatst.
De belichtingseenheid vervangen
Selecteer het juiste printermodel voor informatie over het vervangen van de belichtingseenheid.