Samsung-laserprinters - Een map Shared (Gedeeld) instellen

Dit document biedt informatie over het instellen van een map Shared (Gedeeld) in Samsung multifunctionele laserprinters.
  opmerking:
Deze functie is alleen beschikbaar als een apparaat voor massaopslag of harde schijf (HDD) is geïnstalleerd op uw printer.
Om te controleren of deze functie beschikbaar is op uw printermodel, gaat u naar het gedeelte Features by models (Functies op model) in de gebruikershandleiding.
Over het scherm Shared Folder (Gedeelde map) navigeren
Het scherm Shared Folder (Gedeelde map) weergegeven varieert afhankelijk van uw printermodel.
Afbeelding : Gedeelde map
  opmerking:
De beheerder kan de gebruikersnaam en het wachtwoord instellen voor het beperken van de gebruikerstoegang en ook het maximale aantal gelijktijdige gebruikers instellen.
Gebruik de volgende opties voor gescande bestanden in de Shared Folder (Gedeelde map):
  • nfsroot: Om een nieuwe map te maken onder de nfsroot-directory.
  • Rename (Naam wijzigen): Om gegevens in de gedeelde map een nieuwe naam te geven.
  • Delete (Verwijderen): Om gegevens in de gedeelde map te verwijderen.
  • Afdrukken: Om gegevens in de gedeelde map af te drukken.
De Shared Folder (Gedeelde map) gebruiken
Gebruik de functie Shared Folder (Gedeelde map) om een map of bestand als een Windows-map te maken, bewerken en verwijderen.
Afhankelijk van de taak die u wilt uitvoeren, selecteert u een van de volgende onderwerpen: