Productspecificaties voor de OMEN X by HP P1000-000nd desktopcomputer

OMEN X chassis en dockingstation
opmerking:
De configuratie kunnen per model verschillen.
opmerking:
De behuizing is niet ontworpen voor hardware-upgrades. Schade die wordt veroorzaakt door pogingen tot upgrades maken de productgarantie nietig.

Moederbord

Processor

Geheugen

Grafische kaart

Geluid/audio

Netwerk

Harde schijf

Computerbehuizing

Voedingsbron

Accupack

PC I/O-poorten

Dockingstation I/O-poorten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.