Productspecificaties voor de OMEN X by HP P1000-000nd desktopcomputer

OMEN X chassis en dockingstation
  opmerking:
De configuratie kunnen per model verschillen.
  opmerking:
Het chassis is niet ontworpen voor hardware-upgrades. Schade die wordt veroorzaakt door pogingen tot upgrades maken de productgarantie nietig.
Moederbord
Processor
Geheugen
Grafische kaart
Geluid/audio
Netwerk
Harde schijf
Computerbehuizing
Voedingsbron
Accupack
PC I/O-poorten
Dockingstation I/O-poorten
Software
  opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.