HP Color LaserJet Pro M180 printers - Knipperende lampjes

Dit document is van toepassing op HP Color LaserJet Pro MFP M180n printers.
In de volgende gedeelten worden de meest voorkomende combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.
    Afbeelding : Bedieningspaneel met lampjes en knoppen
    Bedieningspaneel met lampjes
  1. Display LED (Automatische aanpassing)
  2. Knop Pijl-omhoog
  3. Knop Pijl omlaag
  4. Knop Start Kleur Kopiëren
  5. Knop Start Mono Kopiëren
  6. Knop Kopiëren instellen
  7. Knop Annuleren
  8. Waarschuwingslampje
  9. Gereed-lampje
  10. Toevoerlampjes
Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.