HP Printers - Bluetooth-Smart (Bluetooth Low Energy) en HP Printers

Dit document is bedoeld voor HP printers met Bluetooth Smart.
Bluetooth-Smart, oftewel Bluetooth Low Energy (BLE), is een functie op bepaalde HP printers voor een snellere en meer betrouwbare printer-setup. De HP Smart-app voor Android, Apple iOS, Windows 10en Mac OS gebruikt Bluetooth-Smart om printers te detecteren tijdens het installatieproces.
Bluetooth Smart biedt geen ondersteuning voor afdrukken via Bluetooth. Traditionele koppeling via Bluetooth is een andere technologie. Ga naar de Bluetooth-handleiding voor HP Printers voor meer informatie over afdrukken via Bluetooth en een lijst van compatibele printers.
HP OfficeJet 250 mobiele printers hebben de optie om de HP ePrint-app voor Android en BLE te gebruiken om de printer te detecteren en te gebruiken. Deze app is sinds 13 augustus 2018 niet langer beschikbaar via de Google Play Store. Als u de HP ePrint app al geïnstalleerd hebt, gaat u naar de HP OfficeJet 250 Gebruikershandleiding voor meer informatie. Als u de app niet geïnstalleerd hebt, gaat u naar de Wi-Fi Direct Printer-setup voor extra opties.