• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color LaserJet Pro M180 Printers - Foutbericht 'Papier laden' en de printer pakt geen papier op

Dit document is van toepassing op HP Color LaserJet Pro MFP M180n, M180nw en M181fw printers.
Tijdens een afdruk-, kopieer- of scantaak voert de printer geen papier in de invoerlade of Automatische documentinvoer (ADF). Het product maakt geluiden alsof het aan het afdrukken is, maar er wordt geen papier doorgevoerd. Mogelijk wordt één van de volgende berichten op uw scherm weergegeven, afhankelijk van uw printer.
  • Het waarschuwingslampje en het foutbericht Er/03 wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer.
  • Het bericht Papier laden of Foutieve documentinvoer. Opnieuw laden. wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer.