Samsung MFP SCX-4621 - Scannen met een printer die op een netwerk is aangesloten

In dit document wordt uitgelegd hoe u kunt scannen met een printers die op een netwerk is aangesloten.
  opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor printers die geen ondersteuning voor de netwerkinterface bieden.
Scannen met een printer die op een netwerk is aangesloten
Zorg ervoor dat de printerdriver is geïnstalleerd op uw computer met de software-CD, aangezien de printerdriver een scanprogramma biedt.
Volg deze stappen om een document te scannen.
  1. Plaats één document met de bedrukte zijde omlaag op het glas van de documentinvoer of plaats de documenten met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoer.
      opmerking:
    Als het bericht Niet beschikbaar wordt weergegeven, controleert u de poortverbinding.
  2. Selecteer uw geregistreerde computer-ID en voer het wachtwoord in, indien nodig.
      opmerking:
    • ID is de dezelfde-ID als de geregistreerde scan-ID voor Samsung Easy Printer Manager. Selecteer in Samsung Easy Printer Manager Overschakelen naar de geavanceerde modus en vervolgens Instellingen Scannen naar pc.
    • Wachtwoord is het 4-cijferige geregistreerde wachtwoord voor Samsung Easy Printer Manager. Selecteer in Samsung Easy Printer Manager Overschakelen naar de geavanceerde modus en vervolgens Instellingen Scannen naar pc.
  3. Selecteer de gewenste optie en druk op OK.
    Het scannen begint.
      opmerking:
    De gescande afbeelding wordt op de computer opgeslagen in C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\Mijn documenten. De map kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem of de toepassing die u gebruikt.