• Informatie

Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - ID-kaart kopiëren

Het apparaat kan tweezijdige originelen afdrukken op één vel. De printer drukt een zijde van het origineel af op het bovenste helft van het papier en de andere zijde op de onderste helft, zonder het formaat van het origineel te verkleinen. Deze functie is nuttig voor het kopiëren van een klein item, zoals een visitekaartje.
  • Het origineel moet op de scannerglasplaat worden geplaatst om deze functie te gebruiken.
  • Als de printer is ingesteld op de Eco-modus, is deze functie niet beschikbaar.
Afhankelijk van het model, kan de werkwijze verschillen.
  1. Druk op ID-kopie op het bedieningspaneel of selecteer (Menu) > Kopieerfunctie > Lay-out > ID-kopie op het bedieningspaneel.
  2. Plaats een origineel met de voorzijde naar beneden op de scannerglasplaat waar de pijlen dat aangeven en sluit vervolgens de klep van de scanner.
    opmerking:
    Voor een betere afbeelding sluit u de klep van de scanner en drukt u voorzichtig op de klep.
    Afbeelding : Voorzijde scannen
  3. Op het display wordt Plaats voorzijde, druk op [Starten] weergegeven.
  4. Druk op (Starten). De printer begint de voorzijde te scannen en geeft Plaats achterzijde, druk op [Starten] weer.
  5. Draai het origineel om en plaats het op de scannerglasplaat waar de pijlen dat aangegeven en sluit vervolgens de klep van de scanner.
    Afbeelding : Achterzijde scannen
  6. Druk op (Starten).
    Afbeelding : Uitvoer
    • Als u niet op de knop (Starten) drukt, wordt alleen de voorzijde gekopieerd.
    • Als het origineel groter is dan het afdrukbare gebied, worden sommige delen mogelijk niet afgedrukt.