Samsung-laserprinters - Gebruik de NFC-functie om vanaf een mobiel apparaat af te drukken

Dit document bevat informatie over hoe u met de functie Near Field Communication (NFC) op Samsung-printers documenten vanaf een mobiel Android-apparaat kunt afdrukken.
opmerking:
De NFC-functie is alleen beschikbaar op bepaalde Wi-Fi-printermodellen. Om deze functie aan een printer in een draadloos netwerk toe te voegen, moet u mogelijk contact opnemen met uw verkoper om een draadloze/NFC-kit te bestellen en de kit vervolgens aan de hand van de installatiehandleiding installeren.
Volg deze stappen om de NFC-functie on de printer te gebruiken:

Ondersteunde printers

De NFC-functie is beschikbaar voor de volgende printers:
  • Samsung Xpress Color MFP SL-C480
  • Samsung Xpress SL-M2020
  • Samsung Xpress MFP SL-M2070
  • Samsung Xpress SL-M2835
  • Samsung Xpress MFP SL-M2885
opmerking:
Koop de NFC-kit om de NFC-functie te gebruiken voor Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280-printers.