Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Snel kopieën maken

Met het menu Quick Copy (Snelkopie) kunnen gebruikers snel kopieeropties opgeven zonder dat ze naar een menu van een niveau lager of een ander tabblad hoeven te gaan. Dit menu biedt echter niet alle kopieeropties. Als gebruikers andere kopieeropties moeten gebruiken, kunnen ze de kopieeropties in het menu Copy (Kopiëren) gebruiken; zie Speciale kopieerfuncties gebruiken.
  1. Druk op Quick Copy (Snelkopie) op het display.
    Afbeelding : Display
  2. Plaats de originelen met de bedrukte zijde omhoog in de RADF of plaats één origineel met de bedrukte zijde omlaag op de scannerglasplaat en sluit de RADF, zie Originelen plaatsen.
    Afbeelding : Originelen plaatsen
  3. Pas de instellingen voor elke kopie aan zoals Reduce/Enlarge (Vergroten/verkleinen), Duplex/N-Up (Dubbelzijdig/N-per-vel), Output (Uitvoerlade), Paper Source (Papierbron), enzovoort.
      opmerking:
    Gebruikers kunnen de standaard instellingen voor Quick Copy (Snelkopie) via Printer Setup > Application Settings > Copy Settings (Printerinstellingen > App-instellingen > Kopieerinstellingen) vanaf het display instellen. Stel de meest gebruikte instellingen in.
  4. Voer indien nodig het aantal kopieën in met het numeriek toetsenblok op het bedieningspaneel.
  5. Druk op (Starten) op het bedieningspaneel om te beginnen met kopiëren.