Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Scanprocedure

In dit document wordt uitgelegd hoe u met uw printer kunt scannen. Dit is een basisscanmethode voor een printer die via USB is aangesloten.
opmerking:
  • Mogelijk moet u voor sommige modellen op OK drukken om naar menu's op lagere niveaus te gaan.
  • Als u via het netwerk wilt scannen, raadpleegt u het gedeelte 'Scannen vanaf een apparaat op het netwerk aangesloten' in de Gebruikershandleiding (geavanceerd gedeelte).
  • De C48xW-serie ondersteunt alleen de toets Scannen naar op het bedieningspaneel. Raadpleeg de sectie 'Scanprocedure' in de gebruikershandleiding.

Scanprocedure

Volg deze stappen om een document te scannen.
  1. Plaats één document met de bedrukte zijde omlaag op het glas van de documentinvoer of plaats de documenten met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoer.
  2. Afhankelijk van uw printermodel voert u een van deze stappen uit.
    • Serie C48xW: Selecteer op het bedieningspaneel Scannen naar, Scannen naar pc en vervolgens Lokale pc.
    • Serie C48xFN/C48xFW: Selecteer op het bedieningspaneel Scannen, Scannen naar pc en vervolgens Lokale pc.
    opmerking:
    Als u het bericht Niet beschikbaar ziet, controleert u de poortverbinding of selecteert u in Samsung Easy Printer Manager Enable Scan from Device Panel (Scannen vanaf bedieningspaneel inschakelen). Selecteer Geavanceerde instelling en vervolgens Instellingen Scannen naar pc.
  3. Selecteer de gewenste scanbestemming en druk op OK.
    De standaardinstelling is Mijn documenten.
    opmerking:
    • U kunt een lijst met vaak gebruikte instellingen maken en deze als een profiellijst opslaan. U kunt het profiel ook toevoegen en verwijderen en elk profiel naar een ander pad opslaan.
    • Om de Samsung Easy Printer Manager te wijzigen, selecteert u Geavanceerde instelling, Instellingen Scannen naar pc.
  4. Selecteer de gewenste optie en druk op OK.
    Het scannen begint.
    opmerking:
    De gescande afbeelding wordt op de computer opgeslagen in C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\Mijn documenten. De map kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem of de toepassing die u gebruikt.