Samsung MFP SCX-4621 - Het papierformaat en de papiersoort instellen

Na het plaatsen van papier in de papierlade, stelt u het papierformaat en de papiersoort in met de knoppen op het bedieningspaneel. Deze instellingen zijn van toepassing op kopieer- en fax-modi. Voor afdrukken vanaf de PC moeten het papierformaat en de papiersoort in het toepassingsprogramma dat door de PC wordt gebruikt worden geselecteerd.
  1. Druk op Menu. Het beeldscherm toont de Paper Setting (Papierinstelling) op de bovenste regel van het scherm.
  2. Druk op de scroll-knop (< of >) om Paper Size (Papierformaat) op de onderste regel weer te gegeven en druk op Enter om het menu-item te openen.
  3. Gebruik de scroll-knop (< of >) om het papierformaat dat wordt gebruikt op te zoeken en druk op Enter om dit op te slaan.
  4. Druk op de knop > om naar Paper Type (Papiersoort) te bladeren en druk op Enter om het menu-item te openen.
  5. Gebruik de scroll-knop (< of >) om de papiersoort die wordt gebruikt op te zoeken en druk op Enter om dit op te slaan.
  6. Om terug te keren naar de Stand-by- modus, drukt u op Stop/Clear (Stop/wissen).